De naam reambo is afkorting van Ruiters En AMazones BOxtel.

De jonge aanwas van de vereniging zijn de Reambo ruiters .  Vroeger was het een aparte vereniging voor ruiters tot 18 Jaar.

Sinds een paar jaar zijn de pony club Reambo en de paarden club st. Martinus samen gevoegd tot de vereniging HSV st. Martinus

Reactie van een enthousiaste ouder:

Dochter of zoon met als hobby pony rijden? Laat uw kind dan lid worden van Reambo, dé ponyclub voor enthousiaste mensen uit Boxtel en omstreken.
Dat is mijn oordeel na enkele jaren ouderlid te zijn van deze club.

Reambo, onderdeel van de Hippische Sportvereniging Sint Martinus Boxtel, is een grote ponyclub met leden van 6 tot 18 jaar.
Met veel enthousiaste ouders, die regelmatig een handje helpen. De een iets meer dan de ander, maar toch.
Er wordt 2x in de week geoefend door de ruiters en amazones in ( herfst en winter) en bij (lente en zomer) de prachtige hal, de Langspier.
Wie wil, kan ook op andere tijden individueel rijden in de hal tegen betaling van een redelijke bijdrage.
Omdat er veel werk door vrijwilligers gedaan wordt kan de contributie laag gehouden worden.
Gezelligheid is er voor de ruiters en amazones; naast pony rijden wordt er regelmatig het een en ander georganiseerd; maar ook de ouders worden niet vergeten!
Tijdens de oefenavonden is de kantine altijd geopend en staat de koffie klaar!
Vergeet ook niet de voortreffelijk geregelde barbecue - avonden en de fiets- en wandeltochten! ( commissie ontspanning).
Het jaarlijks terugkerende ponykamp: Een week rust voor de ouders en een vrolijke en vermoeiende tijd voor de kinderen. Natuurlijk onder leiding van ervaren begeleiders ( zelfs aan ziekenverzorgsters is gedacht!).

Zo ziet u maar weer eens: REAMBO: Ruiters En Amazones Boxtel.
Een korte naam maar een grootse club!

Een trots ouderlid:
Ine van Herpen